Hvilke funktioner indeholder afsnittet Fjernbetjening i myPhonak Junior appen?

Afsnittet “Remote Control” (Fjernbetjening) indeholder mange funktioner:
•  Regulering af høreapparatets lydstyrke ved at dreje på hjulet.
•  Ændring af det aktive program. De tilgængelige programmer afhænger af, hvordan dine høreapparater er blevet konfigureret af dine hørespecialist.
•  Tilpasning af programindstillingerne. Visningen med indstillinger giver dig adgang til at tilpasse Støjreduktion og Talefokus.
•  Slå lyden fra på dine høreapparater ved at trykke på ikonet “Mute” (Lydløs).