Kan jeg framelde mig deling af brugsdata og sundhedsdata i myPhonak app?

Det er valgfrit at deltage i produktforbedring ved at dele data om brug af appen og/eller sundhedsdata.

Begge typer data afidentificeres og kan ikke tilbageføres til en bruger. Hvis brugeren netop har installeret appen, vil vedkommende blive bedt om at tilmelde eller afmelde sig efter accept af Fortrolighedserklæring og Betingelse og vilkår. Efter en opdatering af appen vil brugerens præferencer for tilmelding og framelding blive husket, så vedkommende ikke spørges igen. Brugere kan dog når som helst ændre deres valg i appen vedrørende datadeling.