Hvilke programmer kan jeg få adgang til ved at bruge knappen på mit Phonak høreapparat?

Hvad er programmerne under trykknappen, og hvordan kan brugere finde ud af, hvilke programmer der er tilgængelige?

Afhængigt af modellen for det anvendte høreapparat kan hørespecialisten have konfigureret bestemte programmer, som der kan opnås adgang til via trykknappen på høreapparatet. Derudover er der automatisk adgang via trykknappen til det sidst brugte individuelle program i myPhonak app.

Du kan se de programmer, som er tilgængelige via trykknappen, i afsnittet Enheder under "HØREAPPARATPROGRAMMER i myPhonak app. Programmer, som er tilgængelige for funktionen med trykknap, vil have et ikon ud for dem. Uden at bruge appen kan du blot trykke på knappen på høreapparatet for at navigere gennem de tilgængelige programmer.