Hvorfor kan jeg ikke se mine sundhedsdata i myPhonak app?

Høreapparaterne bruges hele dagen, men der vises ingen sundhedsdata i myPhonak app

For at kunne se sundhedsdata i appen skal høreapparaterne være forbundet med appen. Sørg for, at Bluetooth® er aktiveret på telefonen, og at høreapparaterne er parret med telefonen. Høreapparaterne parres ved at trykke på "Parring af apparat" på startskærmen og følge vejledningen.

Brugeren får adgang til sundhedsfunktioner ved at logge på i appen med en myPhonak konto. Besøg myPhonak websitet for at se, hvilke sundhedsfunktioner høreapparatet understøtter:
www.phonak.com/myphonak

Hvis høreapparaterne er tilsluttet, og brugeren er logget på, men stadig ikke kan se sundhedsdata, skal du åbne afsnittet Profil, gå til "Sundhedspræferencer" og se, om sundhedsdatamonitorering er aktiveret. Dette skal være slået til for at kunne se sundhedsdata i myPhonak.