Hvordan anvender man stemmeisoleringsfunktionen på min iPhone® under et telefonopkald med mine Phonak høreapparater?

Apple udsendte iOS® 16.4, som inkluderede mange nye funktioner for brugere af iPhone. En af dem er stemmeisolering, som blokerer for uønsket baggrundsstøj under et telefonopkald, mens stemmen prioriteres. Efter den seneste version kan funktionen bruges til alle telefonopkald (normale opkald, WhatsApp, Teams osv.)

Stemmeisolering blokerer for uønsket baggrundsstøj, som ofte ellers kan umuliggøre et telefonopkald, mens din stemme prioriteres. Når du ønsker, at din stemme høres klart og tydeligt i et opkald, og at omgivende lyde filtreres fra, kan du aktivere stemmeisoleringstilstanden i din iPhones kontrolcenter. Den anden eller de andre personer i opkaldet vil få glæde af denne indstilling, uanset om de bruger en iOS eller en Android telefon. Bemærk, at du skal aktivere stemmeisolering separat for normale opkald og for hver af de apps, du bruger til opkald.

Sådan aktiveres stemmeisolering:

1. Start eller besvar et opkald.

2. Stryg ned fra øverste højre hjørne på skærmen for at åbne kontrolcenter.

voice isolation.png

3. Tryk på Mikrofonindstilling tæt på øverste højre hjørne på skærmen.

4. Tryk på Stemmeisolering.

Stemmeisolering deaktiveres ved at følge de samme trin ovenfor og trykke på Standard i Mikrofontilstand. Dette vil føre mikrofonen tilbage til dens standardindstilling.

Detaljerede oplysninger om stemmeisoleringsfunktionen og en liste over understøttede iPhone modeller kan findes på:
https://support.apple.com/da-dk/HT213683