Hvordan ophæves parring mellem høreapparater fra Phonak og Android-mobilenheder?

Ophævelse af parring mellem Android-mobilenheder og høreapparater fra Phonak

Hvis du ønsker at stoppe med at bruge din Android-mobilenhed sammen med dine høreapparater, skal du følge nedenstående trin:

A: Sådan ophæves parringen mellem Phonak høreapparater og din Android-mobilenhed

1. Fra telefonens startskærm skal du trykke på fanen Programmer i bunden af skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Trådløse & netværk.
  4. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  5. En liste over parrede enheder vil blive vist på skærmen. Tryk og hold nede på navnet på dine Phonak  høreapparater.
  6. Der vises en menu, tryk på Ophæv parring.

Parringen er nu blevet slettet fra din telefon, og høreapparaterne fra Phonak vil ikke længere modtage opkald fra denne telefon.

B: Sådan parres dine høreapparater fra Phonak med din Android-mobilenhed igen

1. Gå til Android-telefonens startskærm, og tryk på ikonet Indstillinger.
  2. Tryk på ikonet Bluetooth i indstillingsmenuen.
  3. Tryk på skyderen for at slå Bluetooth til.
  4. Start med at åbne batteriskuffen i 5 sekunder, og luk den derefter igen, eller slå høreapparaterne fra og til igen, hvis du har genopladelige Phonak høreapparater.
  5. Nu vises meddelelsen Tilgængelige enheder på Android-telefonen.
  6. Navnet på dine høreapparater fra Phonak vises på skærmen sammen med et telefonikon. Tryk på navnet for at vælge det.
  7. Der høres en biplyd i det parrede høreapparat.

Din Android-telefon er nu sluttet til dine høreapparater fra Phonak.