Anvendelsen af to-faktor-godkendelse for at få adgang til myPhonak-kontoen er obligatorisk?

Tofaktorgodkendelse med e-mail eller mobilnummer

Tofaktorgodkendelse (multifaktorgodkendelse) er ikke obligatorisk, men det anbefales, da det giver en ekstra grad af sikkerhed for din konto.

Tofaktorgodkendelse er som standard deaktiveret og kan aktiveres af brugerne, hvis de ønsker det. Det kan indstilles i afsnittet Profil -> Personlige oplysninger i myPhonak app.

Tofaktorgodkendelse fungerer kun, når brugeren har en konto med en indstillet adgangskode.