Hvad skal jeg gøre, hvis det støjer for meget til at kunne høre Bluetooth telefonopkald gennem Phonak høreapparater?

For støjende til at høre telefonopkald gennem høreapparaterne
  • Hvis det er muligt, skal du lægge afstand til støjkilden. Det er bedst at finde et roligt sted under telefonopkald. Det vil også forbedre kvaliteten for din samtalepartner i telefonen.
  • Brug indstilling af lydstyrke på mobiltelefonen til at skrue op for lyden i opkaldet.
  • Hvis multifunktionsknappen på dine Phonak høreapparater er indstillet til at fungere som indstilling af lydstyrken, skal du trykke på den øverste knap for at øge telefonopkaldets lydstyrke og reducere de omgivende lyde.