Skal jeg dele min placering for at bruge Sundhedsfunktioner i myPhonak app på iPhone®?

Deling af lokation for at få adgang til sundhedsfunktioner med iPhone®

Ved at dele lokationen med myPhonak, mens appen bruges, aktiveres hyppig datasynkronisering i baggrunden. Dette medfører en forbedret kvalitet af sundhedsdatamonitoreringen.

Sonova gemmer ikke brugernes lokationsoplysninger og vil på ingen måde kunne spore dem. Denne mekanisme anvendes kun i iOS® og ikke i Android™.