Hvordan undgås uønskede biplyde i høreapparaterne fra Phonak ved brug af TV Connector?

Undgå uønskede biplyde i høreapparaterne fra Phonak ved brug af TV Connector
Hvis konfigureret til standardindstillinger, vil dine høreapparater fra Phonak automatisk oprette forbindelse til TV Connector, når de er inden for rækkevidde, og lydkilden er tilsluttet. Hvis din hørespecialist har konfigureret dine høreapparater til "Manuel aktivering", vil du først høre et bip gennem høreapparaterne, og det vil være nødvendigt at slå streaming til manuelt. Disse bip er forstyrrende for nogle brugere. I så fald anbefaler vi at slukke for TV Connector med tænd/sluk-knappen øverst på enheden.