Er det muligt at aktivere flytilstand ved et uheld på mine Phonak høreapparater?

Ingen Bluetooth forbindelse, når høreapparaterne er i flytilstand

Når du manuelt tænder de genopladelige høreapparater, er det vigtigt at slippe knappen, når lyset begynder at blinke grønt.

En computermus med grønne pile peger mod den øverste beskrivelse, som genereres automatisk

Hvis du fortsætter med at trykke på knappen, vises det konstante orange lys. Dette betyder, at dine høreapparater er gået i flytilstand .

Det orange lys vises kun i et kort øjeblik, så det er muligt at komme til at aktivere flytilstand uden at bemærke det.

Sluk for høreapparatet og tænd det igen for at aktivere den trådløse funktion og afslutte flytilstand i begge høreapparater.