Hvorfor kan jeg fortsat høre telefonnotifikationer i mine høreapparater, selvom jeg har aktiveret Mute i myPhonak app?

Når høreapparatet (mikrofonerne) mutes i myPhonap app, mutes indgående opkald eller notifikationer ikke. Lyde fra telefonopkald og notifikationer skal indstilles i indstillingerne til din smartphone.
Oversigt over prioriteten af trådløse grænseflader:
  1. At kunne lytte til de akustiske omgivelser (høreapparatmikrofoner) er grundlæggende eller har laveste prioritet.
  2. Bluetooth lyd (A2DP) og tilsluttet tilbehør, f.eks. TV Connector eller Roger, høres så snart, det trådløse signal modtages. Streamninginput vil være tilgængeligt i menuen, så længe du er i nærheden af streamingenhederne.
  3. Bluetooth telefonopkald (HFP) har altid højeste prioritet, og en opkaldsnotifikation vil kunne høres. Indgående opkald kan accepteres eller afvises.

Bemærk:
  • Indstillingerne til Multi-funktionsknappen på høreapparaterne samt TV Connector kan tilpasses af din hørespecialist.
  • •    Høreapparatmikrofoner forbliver tændt som standard, mens der modtages streamingsignaler. Balancen mellem høreapparatmikrofoner og streamingsignaler kan brugertilpasses.
  • Høreapparatbrugeren kan skifte manuelt mellem tilgængelige streamingprogrammer. Det streamede input vises kun i menuen, hvis det er aktivt. Den sidst aktive stream føjes altid til bunden af menuen.