Hvad sker der med mine brugerdefinerede programmer i myPhonak app, hvis jeg skifter til en ny mobiltelefon?

For de fleste Phonak høreapparatmodeller vil dine individuelle programmer stadig være gemt, når du skifter telefon.

Når du skifter mobiltelefon vil alle de gemte individuelle programmer også være tilgængelige på din nye telefon, når du parrer høreapparaterne.

Hvis du bruger Marvel høreapparater, vil du dog ikke kunne beholde dine individuelle programmer, når du skifter til en ny telefon, og det vil være nødvendigt at oprette dem igen.