Hvor kan man finde betjeningsvejledningen til myPhonak app?

Betjeningsvejledning til myPhonak app

Besøg www.phonak.com/myphonakapp for at få betjeningsvejledningen til myPhonak app.

Kompatibilitetsoplysninger
For at kunne bruge myPhonak app kræves Phonak høreapparater med Bluetooth tilkoblingsmuligheder. myPhonak app kan bruges på:
- Telefoner med Bluetooth® low energy (LE)
- iPhone® mobilenheder med iOS® version 15.0 eller nyere
- Google Mobile Services (GMS) certificerede Android™ enheder, der understøtter Bluetooth® 4.2 og Android OS 8.0 eller nyere

Brug Compatibility Checker til at fastslå, om brugerens smartphone er kompatibel: Compatibility Checker