Hvorfor kan jeg ikke gemme individuelle programmer i myPhonak App?

myPhonak app: Ikke muligt at gemme tilpassede programmer
Prøv at gennemgå fejfindingstrinnene for at løse problemet:
  1. Sørg for, at din telefon er opdateret med den nyeste version af operativsystemet.
  2. Deaktiver tastaturlyde, skærmlåslyde og andre berøringslyde på din telefon. Dette er vigtigt, for hver gang disse lyde afspilles, vil dine høreapparater skifte til streamingtilstand. Dette medfører afbrydelser i kommunikationen mellem appen og høreapparaterne.
  3. Luk åbne apps, der kører i baggrunden. Bluetooth bliver muligvis også brugt af nogle af dem.