Hvordan gendannes foruddefinerede programmer i myPhonak app?

Jeg har ved en fejl slettet de foruddefinerede programmer (Musik, Restaurant, TV). Hvordan kan jeg gendanne dem?

Hvis de foruddefinerede programmer er blevet slettet i appen, skal du lave en aftale med din hørespecialist, så de kan blive gendannet.

Bed din hørespecialist om at foretage nogle mindre ændringer i høreapparaterne for rolige situationer, musik og tale i støj. Hvis problemet fortsætter, skal din hørespecialist nulstille høreapparaterne og gemme tilpasningen igen.

Ved at gemme tilpasningen til dine høreapparater igen gendannes den foruddefinerede indstilling, men det vil også fjerne eventuelle andre brugerdefinerede indstillinger baseret på denne tilpasning.