Hvordan skifter man Bluetooth® båndbredde i indstillingerne i myPhonak app?

Ændring af Bluetooth båndbredden i indstillingerne til myPhonak app
  1. Åbn myPhonak app
  2. Sørg for, at høreapparaterne er forbundet med myPhonak app
  3. Tryk på "Enheder"
  4. Gå til "Høreapparatindstillinger", og tryk på "Vælg forbindelse" for Bluetooth telefonopkald
  5. Vælg Bluetooth forbindelse:
  • Normal lydkvalitet (fast båndbredde)
  • Forbedret lydkvalitet (adaptiv båndbredde)
VIGTIGT: Genstart høreapparaterne/sluk for høreapparaterne og tænd dem igen for at aktivere de nye indstillinger.