Hvorfor bliver jeg bedt om at acceptere fortrolighedserklæringen efter opdatering af myPhonak app?

myPhonak app: om det juridiske grundlag og fortrolighedserklæringen
Ved alle ændringer til fortrolighedserklæringen skal brugere af appen bekræfte, at de har forstået disse ændringer. Fortrolighedserklæringen forklarer formålet med behandling af persondata både når brugeren er logget på og af myPhonak kontoen.