Hvad skal jeg gøre, hvis mine Phonak høreapparater ikke vil oprette forbindelse til en Mac computer eller laptop?

Mine høreapparater opretter ikke forbindelse til Mac computer eller laptop
Skift Bluetooth forbindelsen for telefonopkald fra adaptiv til fast båndbredde. Dette kan gøres i indstillingerne i myPhonak app eller af hørespecialisten i tilpasningssoftwaren.
VIGTIGT: Genstart høreapparaterne for at aktivere de nye indstillinger.