Hvilke begrænsninger er der for indstillingen af mål for Skridt og Brugstidgoals i myPhonak App?

Begrænsning ved målsætning

For at have et fornuftigt mål har brugeren nogle begrænsninger, når målværdien skal sættes. For eksempel er negative tal, specialtegn og bogstaver ikke tilladt. Kun heltal er tilladt. For skridt er det maksimalt tilladte tal 100.000 og for brugstid kan summen af timer og minutter ikke overskride 24 timer.