Skal jeg oprette en konto for at bruge myPhonak app?

myPhonak app kan bruges uden en konto. En konto er dog nødvendig, hvis du ønsker adgang til Sundhedsfunktionerne i appen.

Der skal oprettes en konto for at få fordelen ved sundhedsmonitorering. Kontoen kan oprettes og administreres i myPhonak app. Det er valgfrit at oprette en konto, og den er ikke påkrævet ved funktioner, som ikke er relateret til din sundhed.
For at få adgang til sundhedsfunktion skal brugeren derudover logge på appen med en myPhonak konto.

Ved at have en konto kan brugerens sundhedsdata gemmes sikkert i skyen og kan overføres fra en enhed til en anden. Derfor mistes dataene ikke, hvis enheden mistes eller udskiftes.