Hvordan sikrer jeg nem Bluetooth parring og brug af Phonak høreapparater med min iPhone?

Tips og tricks til iPhones for at sikre nem parring og brug af mine høreapparater fra Phonak
  1. Sørg for, at telefonen er opdateret til seneste iOS-version: Indstillinger – Generelt – Om – Version.
  2. Hvis dit telefonopkald ikke automatisk høres i høreapparaterne, skal lydoverførsel ved opkald ændres på din telefon: Indstillinger – Generelt – Tilgængelighed – Lydoverførsel ved opkald – Skift til Bluetooth-headset.
  3. Hvis du kan høre tastaturlyde i dine høreapparater, skal du slå lydsignaler fra: Indstillinger – Lyde & Haptisk (iPhone 6s og nyere) eller Lyde. Rul ned og slå Tastaturklik og Låselyde fra. Vælg ringe- eller lydsignal for hver mulighed (sms, telefonsvarer, e-mail, ringetone osv.), og ændr hvert lydsignal fra det aktuelt valgte til "ingen" eller "vibrer".
  4. Sådan lukkes åbne apps: Fra startskærmbilledet skal du trykke hurtigt på startknappen (nederst) og derefter stryge skærmen til venstre eller højre for at se listen over apps. Rul ned gennem listen over apps, hold på appen, og stryg den derefter op og ud af skærmen.
  5. Sådan lukkes åbne apps (iPhone X og nyere): Fra startskærmen skal du stryge op fra bunden af skærmen og stoppe omkring midten af skærmen, indtil alle åbne apps vises. Rul ned gennem listen over apps, hold appen nede, og tryk derefter på det røde minustegn.

Hvis ingen af de nævnte punkter hjælper, skal du prøve at genstarte din telefon eller prøve igen.