Hvordan forbedrer man kvaliteten af monitoreringen af sundhedsdata i myPhonak app?

Forbedring af kvaliteten af sundhedsdata
Prøv følgende for at forbedre kvaliteten af sundhedsmonitorering og sundhedsdata (f.eks. skridt, brugstid og puls) vist i appen:
  • Sørg for, at monitorering af sundhedsdata altid er aktiveret i afsnittet "Sundhedspræferencer" i din profil i appen.
  • Forbliv logget ind på din myPhonak konto for at sikre synkronisering af sundhedsdata.
  • Sørg for, at Bluetooth® er aktiveret på telefonen for at synkronisere høreapparaterne med appen.
  • Ved brug af en iPhone® skal du sørge for at dele lokaliteten med myPhonak for at aktivere regelmæssig datasynkronisering i baggrunden (Sonova gemmer ikke brugernes lokalitetsoplysninger og vil på ingen måde kunne spore dem).
  • Brug høreapparaterne ofte.
  • Placer høreapparaterne i opladeren, når de ikke bruges. Opladeren skal være tilsluttet strømstikket.
  • Hold telefonen tæt på høreapparaterne, og åbn sundhedsafsnittet i myPhonak regelmæssigt.