Hvordan parres og forbindes ikke-genopladelige høreapparater med myPhonak på iPhone®

Ikke-genopladelige høreapparater parres og forbindes ved at starte myPhonak app og følge trinnene:
1. Tryk på "Parring af apparat" for at starte parring.
2. Slå Bluetooth® til for at myPhonak kan oprette forbindelse til enhederne.
3. For at aktivere parring skal høreapparaterne genstartes ved at åbne og lukke batteriskuffen.
4. Tryk på "Fortsæt" for at starte parringsprocessen. Appen søger efter enheder.
5. "Enhed fundet" vises på appens skærm. Vælg dit høreapparat. Det kan tage lidt tid for høreapparatet at blive tilsluttet.
6. En anmodning om Bluetooth-parring vises på telefonens skærm. Tryk på "Par".
7. Det er nu lykkedes at parre høreapparaterne med appen. Tryk på "Fortsæt" for at færdiggøre processen, eller vælg "Yderligere indstillinger" for at se, hvordan høreapparatets betjeningselementer aktiveres til telefonopkald og streaming.