Hvordan deaktiveres notifikationslyde og systemlyde på en iPhone?

Vejledning til iPhone
Sådan deaktiveres systemlyde:
1.    Gå til Indstillinger.
2.    Tryk på Lyde & haptisk feedback.
3.    Deaktiver Tastatur feedback og Låselyd – flyt skyderne fra højre til venstre (skyder ikoner gråmarkeres).

Du kan også tilpasse andre lyde i menuen Lyde og haptisk feedback, for eksempel deaktivere lyden for Påmindelsesadvarsler. For at gøre dette skal du trykke på den og på den næste side vælge Advarselstoner - Ingen.

Sådan deaktiveres notifikationer for bestemte applikationer:
1.    Gå til Indstillinger
2.    Tryk på Notifikationer
3.    Vælg appen (f.eks. appen App Store), og tryk på den
4.    Du kan deaktivere notifikationer ved at flytte skyderen fra højre til venstre (skyder ikon bliver gråmarkeret)
5.    Du kan vælge blot at deaktivere lyd for indgående notifikationer ved at flytte skyderen Lyde fra højre til venstre (skyder ikon bliver gråmarkeret)