Hvordan deaktiveres notifikationslyde og systemlyde på en Android smartphone?

Vejledning til Samsung Galaxy
Sådan deaktiveres systemlyde:
1. Gå til Indstillinger (tandhjulsikon)
2. Tryk på Lyde og vibration
3. Deaktiver systemlyde – flyt skyderen fra højre til venstre (skyder ikonerne gråmarkeres).

Systemlyde er nu deaktiveret på din Android smartphone.

Sådan deaktiveres notifikationer for bestemte applikationer:
1. Gå til Indstillinger (tandhjulsikon)
2. Tryk på Notifikationer
3. Tryk på Mere
4. Deaktiver notifikationer for valgte apps – flyt skyderen fra højre til venstre (skyder ikonerne gråmarkeres).

Notifikationer for valgte apps er nu deaktiveret på din Android smartphone.

Sådan deaktiveres alle notifikationslyde:
1.    Gå til Indstillinger (tandhjulsikon)
2.    Tryk på Lyde og vibration
3.    Tryk på Notifikationslyd
4.    Vælg "Stille".

Notifikationslyde er nu deaktiveret på din Android smartphone.