Hvordan tilføjer jeg myPhonak app widget på min iPhone®?

Sådan tilføjes en widget på iPhone®
På iOS 16 eller nyere kan du tilføje myPhonak widget til din startskærm.
  1. På startskærmen skal du røre og blive ved med at røre ved et tomt område, indtil du ser appikonerne ryste.
  2. Tryk på "plus" tegnet i det øverste venstre hjørne.
  3. Du vil nu se nogle få anbefalede widgets baseret på de apps, du anvender mest. Bliv ved med at rulle ned på listen, indtil du finder myPhonak widget, og tryk på den for at vælge den.
  4. Du kan nu swipe for at vælge en widget størrelse.
  5. Tryk på "tilføj widget" for at føje den til din startskærm.
  6. Tryk på "Udført" i det øverste højre hjørne.