Hvordan tilføjer jeg myPhonak app widget på min Android smartphone?

Sådan tilføjes en widget på Android

På en Android smartphone kan du tilføje myPhonak widget til din startskærm.

Metoden kan være en smule forskellig afhængigt af producenten af enheden, da nogle vil have forskellige versioner af Android. Men uanset din enhed bør du kunne følge disse instruktioner:

1. På startskærmen skal du røre og blive ved med at røre ved et tomt område, indtil du ser skærmen zoome ud, og nogle muligheder vises nederst på skærmen.

1. En af disse muligheder bør hedde widget. Tryk på den.

1. Du vil nu se nogle få anbefalede widgets baseret på de apps, du anvender mest. Bliv ved med at rulle ned på listen, indtil du finder myPhonak widget, og tryk på den for at vælge den.
    Ved nogle telefoner kan du søge efter myPhonak i "søg efter widget", og forskellige visuelle muligheder for myPhonak widget bliver muligvis vist.

2. Tryk på og hold din valgte widget inde, og placer den på startskærmen.