How many Custom Programs can be saved in the myPhonak app?

Hvor mange brugertilpassede programmer må brugeren gemme i appen? Hvor kan de findes?

Phonak Paradise og Lumity høreapparater har en begrænsning på 10 brugertilpassede programmer. Med den seneste opdatering af myPhonak app kan der oprettes op til 10 brugertilpassede programmer. Der kan maksimalt oprettes 4 brugertilpassede programmer ud fra det samme basisprogram. Alle programmerne vises i karusellen i afsnittet Startskærm eller i afsnittet Enheder under "HØREAPPARATPROGRAMMER".