Hvor mange Bluetooth® enheder kan parres og oprette forbindelse til mine Phonak høreapparater?

Phonak høreapparater kan parres med op til otte Bluetooth enheder. Der kan oprettes forbindelse med to enheder på samme tid.

Du kan parre op til otte Bluetooth enheder (f.eks. smartphones) med dine Phonak høreapparater, hvoraf to enheder kan være forbundet på samme tid.

Der kan kun parres to Bluetooth enheder (f.eks. smartphones) til Marvel høreapparater, hvoraf der kan være en enhed forbundet ad gangen.

Hvis du vil parre en ny smartphone med høreapparaterne, skal du følge disse trin:

1.  Klik på "Glem enheder" på den enhed, der er parret i øjeblikket.
  2. Sørg for, at trådløs Bluetooth er slået til på den enhed, som du vil parre høreapparaterne med. Søg efter Bluetooth aktiverede enheder i menuen Tilkoblingsmuligheder.
  3. Aktivér Bluetooth i høreapparaterne. Batteri: Åbn batteriskuffen – vent fem sekunder, og luk den derefter igen. Genopladelig: Sluk og tænd for høreapparatet ved hjælp af trykknappen.
  4. Høreapparaterne opretter nu forbindelse til den anden Bluetooth enhed.