Hvordan måler Phonak Audéo Fit høreapparater puls?

Monitorering af puls
Sensor Receiver og Sensor cShell fastgjort til Audéo Fit høreapparater monitorerer brugerens puls ved hjælp af fotoplethysmografi (PPG), en teknik, hvor lysdioder (LED'er) sender lys ind i huden, og en optisk sensor registrerer, hvor meget lys, der reflekteres tilbage. Når blodmængden i blodkarrene er stor, absorberes mere lys, og derfor er intensiteten af det lys, der reflekteres tilbage, lavere. Hastigheden på hvordan intensiteten af det reflekterede lys skifter fra høj til lav indikerer, hvor hurtigt blodkarmængden skifter fra lille til stor, hvilket gør det muligt at beregne og vise antallet af slag i minuttet (dvs. pulsen).