Hvorfor skifter høreapparaterne til streamingprogram, når TalkBack eller VoiceOver aktiveres?

Høreapparater skifter til streamingprogram, når TalkBack eller VoiceOver aktiveres

Hvis brugeren har parret høreapparaterne med sin smartphone ved brug af TalkBack eller VoiceOver i myPhonak, opfatter høreapparaterne disse funktioners lyd som streaming og skifter automatisk til streamingprogrammet. Ved brug af TalkBack eller VoiceOver anbefaler vi, at høreapparaterne ikke er parret med din telefon, da dette vil påvirke brugen af appen.