Hvorfor kan mine høreapparater ikke parres med eller oprette forbindelse til myPhonak app?

Fejlfinding ved problemer med parring med eller oprettelse af forbindelse til myPhonak app

En initial konfiguration er påkrævet i appen for at parre høreapparaterne. Parring skal kun foretages under konfiguration af appen. Derefter husker appen dine høreapparater og forsøge at oprette forbindelse automatisk, hver gang appen åbnes. Høreapparatet parres med myPhonak ved at gå til afsnittet Startskærm, trykke på "Par enhed" og derefter følge anvisningerne.

Der kan være mange årsager til, at høreapparaterne ikke kan oprette forbindelse. Prøv nedenstående trin til fejlfinding:
- Tjek, om høreapparaterne allerede er parret med appen. Tilslutningsstatus for hvert høreapparat vises under afsnittet Enheder.
- Tjek internetforbindelsen. Under parringsprocessen er en internetforbindelse nødvendig for at tilslutte høreapparaterne og få adgang til fjernbetjening.
- Tjek, om Bluetooth® er aktiveret på smartphonen, og om høreapparatet er tændt.
- Sørg for, at høreapparaterne er i Bluetooth parringstilstand, og at batterierne har tilstrækkelig strøm. For at aktivere Bluetooth parringstilstand skal høreapparaterne slukkes og derefter tændes igen. De vil blive i parringstilstand i flere minutter.
- Sørg for, at telefonen og høreapparaterne ikke er på flytilstand.
- På Android™ smartphones skal lokalitetstjenester være aktiveret under den initiale konfiguration af appen. Efter den initiale konfiguration er lokalitetstjenester ikke påkrævet, for at appen kan fungere.
- Prøv at lukke appen, genstarte smartphonen og genstarte appen. Når der oprettes forbindelse til appen igen, skal du sørge for:

• Bluetooth er aktiveret på smartphonen.
  • Sørg for, at telefonen og høreapparaterne ikke er på flytilstand.
  • Sørg for, at høreapparaterne er i Bluetooth parringstilstand, og at batterierne har tilstrækkelig strøm.

Hvis høreapparaterne har været parret tidligere, og smartphonen ikke kan finde dem, kan du besøge vores ofte stillede spørgsmål:
* Sådan repareres forbindelsesproblemer med myPhonak på iPhone®
* Sådan repareres forbindelsesproblemer med myPhonak på Android smartphones