Hvorfor bruger mine Phonak høreapparater batterierne, når de bliver opbevaret i opladningsetuiet?

Når jeg frakobler opladeren og har mine høreapparater i opladningsetuiet, så bruger mine høreapparater batteri.
Relaterede produkter: Phonak Lumity, Phonak Paradise

Funktionen Auto-On er som standard aktiveret i dine høreapparater. Det betyder, at dine høreapparater automatisk tændes, når de fjernes fra opladeren. Når du frakobler opladningsetuiet, afbrydes strømforsyningen, og dine høreapparater reagerer som om, at de blev taget ud af opladningsetuiet.
Husk at slukke høreapparaterne manuelt, når du frakobler opladeren.

Phonak Charger Case go har at internt batteri. Når strømforsyningen til opladeren afbrydes, fortsætter opladeren med at lade høreapparaterne, indtil det interne batteri er tomt.
De høreapparater, som opbevares i opladeren, tænder automatisk, når opladerens interne batteri løber tør for strøm. I denne situation skal du slukke for dine høreapparater for at forhindre afladning eller sætte din oplader i stikkontakten.

Funktionen Auto-On kan deaktiveres af din hørespecialist eller i indstillingerne i myPhonak app:
1. Åbn myPhonak app
2. Tryk på "Enheder"
3. Tryk på "Auto-On"
4. Aktiver/deaktiver "Auto-On" ved at flytte skyderen.