Hvordan nulstiller jeg mit genopladelige Phonak høreapparat, hvis knapperne ikke længere reagerer?

Høreapparatet reagerer ikke (låser)
Genstart af dit høreapparat
Brug denne teknik, hvis dit høreapparat er i en fejltilstand. Dette vil fjerne eller slette programmer eller indstillinger.

Vejledning til Phonak Infinio høreapparater:
Tryk på trykknappen i mindst 15 sekunder. Det er underordnet, om høreapparatet er tændt eller slukket, inden du trykker på knappen. Efter 15 sekunder blinker indikatorlyset på høreapparatet grønt og lyser derefter konstant grønt. Høreapparatet er klar til brug.

Vejledning til andre genopladelige Phonak høreapparater:
  1. Tryk på den nederste del af knappen i mindst 15 sekunder. Det gør ingen forskel, om høreapparatet er tændt eller slukket, inden du begynder at trykke på knappen. Der gives ikke noget lyssignal eller akustisk signal efter de 15 sekunder.
  2. Anbring høreapparatet i den strømtilsluttede oplader, og vent indtil indikatorlyset blinker grønt. Dette kan tage op til 30 sekunder. Høreapparatet er nu klar til brug.