Hvor ofte opdateres sundhedsdataværdier i myPhonak app?

myPhonak app: Frekvens for opdatering af sundhedsdataværdier

Startskærmen til sundhed (dashboardet) viser realtids værdier, som opdateres med få sekunders interval, når brugeren har skærmen åben. Værdierne i sundhedsfunktionens detaljerede visninger (skærme med grafer) opdateres ved bestemte intervaller.

Skridt

• Live skridt og distance opdateres med få sekunders interval.
  • Skridt i diagrammet og Aktivitetsniveauer opdateres, når brugeren navigerer mellem appskærme eller mellem tidsintervaller (daglig/ugentlig/månedlig/årlig visning) eller ved blot at swipe ned på skærmen (manuel synkronisering).
  • Aktivitetsniveauer opdateres en gang i minuttet på skærmen Daglige skridt.

Brugstid

• Aktuel brugstid opdateres en gang i minuttet.
  • Brugstid i diagram opdateres, hver gang høreapparatet synkroniseres (enten automatisk i baggrunden eller manuelt ved at swipe ned på skærmen Sundhed eller Brugstid), og når brugeren navigerer mellem appskærmene eller ændrer tidsintervallet (f.eks. daglig/ugentlig/månedlig/årlig visning).
  • Tid i forskellige lydmiljøer kan opdateres en gang i timen ved blot at swipe ned på skærmen (manuel synkronisering).

Puls

• Bevægelsespuls opdateres med få sekunders interval.
  • Pulsaflæsningen opdateres ca. hvert 10. minut.
  • Diagrammer opdateres automatisk ca. hvert 10. minut eller ved manuel synkronisering.
  • Hvilepuls beregnes, når tilstrækkelige betingelser er opfyldt, og den vises, når den er tilgængelig (1 værdi om dagen). Betingelserne opfyldes normalt efter 4 timer. Det kan tage længere tid, hvis brugeren er meget aktiv. Der vises ikke en ny hvilepuls, hvis tilstrækkelige målebetingelser ikke er opfyldt.

Bemærk: vist hvilepulsværdi kan ændres i løbet af dagen.

Kalorier

• Aktuelle kalorier opdateres en gang i minuttet.
  • Kalorier i diagrammet opdateres, når brugeren navigerer mellem appskærme eller mellem tidsintervaller (daglig/ugentlig/månedlig/årlig visning) eller ved blot at swipe ned på skærmen (manuel synkronisering).