Hvordan håndhæver jeg mine databeskyttelsesrettigheder i myPhonak app?

Udøvelse af privatlivsrettigheder
Sonovas dataprivatlivspolitik kan ses detaljeret her: https://www.phonak.com/en-int/privacy-policy/myphonak-app

Med hensyn til data i Sundhed er der to muligheder ved brug af myPhonak app, og kun hvis brugere beslutter at:
  • overvåge data i Sundhed og få adgang til dem i et bestemt afsnit i myPhonak. I dette tilfælde har Sonova ikke adgang til disse persondata
  • tillade deling af deres data i Sundhed med Sonova med henblik på produktforbedringer

Der kan gives samtykke i appen under opstarts/opsætningsprocessen eller i afsnittet Support under Juridisk/Datasikkerhed, Alle former for samtykke er som standard deaktiveret.
Der er to måder til at stoppe med at overvåge data i Sundhed og vise dem i afsnittet Sundhed i appen:
  • Brugere kan logge ud af deres myPhonak konto
  • Brugere, som gerne vil forblive logget på, men ikke længere ønsker at overvåge data i Sundhed, kan stadig deaktivere overvågning af data i Sundhed i afsnittet Profil i appen i Sundhedspræferencer

I det samme appafsnit (Profil/Sundhedspræferencer) kan en bruger slette alle sundhedsdata fra appen, hvis det ønskes.

Hvis brugere har givet deres samtykke til at dele sundhedsdata med Sonova og ønsker at tilbagetrække samtykket, er dette også muligt i afsnittet Support/Juridisk/Datasikkerhed.