Skal jeg starte med at parre mine Phonak høreapparater med telefonen eller med appen?

Der findes ikke nogen bestemt rækkefølge. Du kan helt uafhængigt heraf parre dine høreapparater med din telefons Bluetooth® til opkald og mediestreaming eller med myPhonak app.

Processen med at parre dine høreapparater med myPhonak app (Bluetooth Low Energy) adskiller sig fra processen med at parre dem med din telefons Bluetooth til opkald og mediestreaming (Bluetooth Classic).

Du kan anvende dine Phonak høreapparater sammen med din smartphone på tre forskellige måder:

1. Parring med appen.
  2. Parring med telefonens Bluetooth til opkald og mediestreaming.
  3. Parring med både appen og telefonens Bluetooth.

Hvis du vil anvende myPhonak app, skal du blot følge vejledningen vedrørende parring i appen.
Hvis du vil høre telefonopkald eller streame medier gennem dine høreapparater, skal du parre dine høreapparater direkte gennem din smartphones Bluetooth-indstillinger.