Sådan parrer man Phonak høreapparater med en Android telefon, så man kan foretage telefonopkald og streame medier

Sådan forbinder man Phonak høreapparater med Bluetooth på Android

1. Gå til Android telefonens startskærm, og tryk på ikonet "Indstillinger".
2. I indstillingsmenuen skal du trykke på ikonet "Bluetooth®".
3. Tryk på skyderen for at slå Bluetooth "til".
4. Åbn først i 5 sekunder, og luk derefter batteriskufferne, eller sluk og tænd for høreapparaterne, hvis du har genopladelige Phonak høreapparater.
5. Efter flere sekunder vises navnet på dine Phonak høreapparater på listen over tilgængelige enheder.
6. Vælg høreapparatet på listen over Bluetooth-aktiverede enheder.
7. Et bip fra høreapparatet bekræfter, at parringen lykkedes.

Din Android smartphone er nu tilsluttet Phonak høreapparaterne.