Hvordan kan jeg oprette forbindelse mellem mine høreapparater fra Phonak og en computer med henblik på at foretage et opkald?

Oprettelse af forbindelse mellem en computer og høreapparater fra Phonak

Følg disse trin:

1. Du skal sørge for, at Bluetooth er aktiveret på din computer/laptop/tablet og søge efter Bluetooth-enheder i menuen med forbindelsesindstillinger.
  2. Åbn og luk batteriskuffen på høreapparaterne for at gå i parringstilstand, eller sluk høreapparaterne og tænd dem igen, hvis dine høreapparaterne fra Phonak er genopladelige.
  3. Du har nu tre minutter til at parre dine høreapparater med din computer.
  4. Din computer viser en liste over fundne Bluetooth-enheder. Vælg høreapparaterne på listen for at parre dem.
  5. Hvis du har høreapparaterne på, vil du høre en bekræftelse.
  6. Når høreapparaterne er forbundet med din computer, vil du kunne foretage opkald via FaceTime, Skype eller WhatsApp.