Hvordan kan jeg oprette forbindelse mellem en tablet og mine høreapparater fra Phonak?

Oprettelse af forbindelse mellem en tablet og høreapparater fra Phonak

Følg disse trin:

1. Du skal sørge for, at tablettens Bluetooth-funktion er aktiveret og søge efter Bluetooth-aktiverede enheder i menuen med forbindelsesindstillinger.
  2. På høreapparaterne skal du først åbne batteriskuffen, vente fem sekunder og derefter lukke den, eller du skal slukke høreapparaterne med multifunktionsknappen, hvis du har en genopladelig model.
  3. Høreapparaterne fra Phonak er nu i parringstilstand. Du har nu tre minutter til at parre høreapparaterne med din tablet.
  4. Tabletten viser en liste over fundne Bluetooth-enheder. Vælg høreapparaterne fra listen.
  5. Hvis du har høreapparaterne på, vil du høre et bekræftelsesbip.