Hvordan fungerer kalorietælleren i myPhonak app?

Kalorieregnskab
Høreapparatbrugere kan monitorere deres aktive og passive forbrændte kalorier via myPhonak app. Aktive kalorier forbrændes via fysisk aktivitet og monitoreres via accelerometeret (bevægelsessensor) i høreapparatet. Passive kalorier er baseret på en brugers basalstofskifte og forbrændes for at bevare kroppens funktioner, for eksempel mens man sidder ned eller sover.
Basalstofskiftet beregnes ud fra en brugers højde, vægt, alder og køn. Appen vil bede om adgang til disse data for at kunne monitorere kalorier. På samme måde som denne brugers sundhedsprofil er oprettet, som kan redigeres eller slettes i appens afsnit Sundhedspræferencer.
Hvis brugere ikke ønsker at oprette en sundhedsprofil, vil de ikke kunne monitorere kalorier.

Høreapparater kompatible med monitoreringsfunktionen Kalorier:
•  Audéo Infinio
•  Audéo Lumity Fit