Hvordan beregnes Distance (gang eller løb) i myPhonak app?

Beregning af Distance (gang eller løb)
Ved at estimere skridtlængden ud fra accelerationsværdien kan høreapparater beregne Distance (gang eller løb) ved at lægge alle estimater for skridtlængde sammen.
Brugere af kompatible høreapparater kan øge nøjagtigheden for distancen ved at oprette deres sundhedsprofil, det vil sige ved at indtaste højde, vægt, alder og køn i appen. Højde og køn anvendes derefter til at beregne distance.

Høreapparater kompatible med funktionen Distance (gang eller løb):
  • Audéo Infinio
  • Alle genopladelige Lumity
  • Alle Audéo Fit