Bluetooth-kompatibilitet- Hvilke telefoner fungerer sammen med høreapparater fra Phonak?

Hvilken version af Bluetooth er høreapparaterne fra Phonak kompatible med?
Alle mobilenheder, der understøtter Bluetooth, Hands Free Profile (HFP) og Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) bør fungere sammen med dine høreapparater fra Phonak.
  • Telefonopkald bør fungere med enhver telefon, der understøtter Bluetooth version 2.1 og nyere.
  • En telefon med en ældre Bluetooth-version end 2.1 kan muligvis også bruges uden problemer.
Hvis du vil bruge myPhonak appen, skal telefonen opfylde følgende minimumkrav:
  • iOS-version 15.0 og Bluetooth-version 4.2 eller nyere
  • Android-version 8.0  og Bluetooth-version 4.2 eller nyere