Hvorfor kan jeg ikke foretage telefonopkald, når mine Phonak høreapparater er forbundet med Apple Watch?

Mine Phonak høreapparater er tilsluttet Apple Watch. Jeg kan streame lydsignal som normalt, men kan ikke foretage telefonopkald.
Skift Bluetooth forbindelsen til telefonopkald fra adaptiv til fast båndbredde. Dette kan gøres i indstillingerne i myPhonak app eller af hørespecialisten i tilpasningssoftwaren.

VIGTIGT: Høreapparaterne skal genstartes for at aktivere de nye indstillinger.