Hvordan sikrer jeg nem Bluetooth parring og brug af Phonak høreapparater med min Android smartphone?

Tips og tricks til Android telefoner i forbindelse med nem parring og brug af Phonak høreapparater
  1. Sørg for, at telefonen er opdateret med den seneste Android version
  2. Deaktiver tastaturets berøringslyde: Indstillinger – Lyde – Afmarker berøringslyde.
  3. Luk åbne apps (det vil ikke være det samme for alle Android telefoner, dette er et eksempel med en Samsung S8):

a. Stryg op fra bunden
b. Vælg det ikon, der ligner to L'er (nederst til venstre)
c. Luk hver enkelt app, eller vælg "luk alle"

Hvis ingen af de nævnte punkter hjælper, skal du prøve at genstarte din telefon eller prøve igen.