Hvorfor får jeg beskeden "En app er nødvendig for at bruge dette apparat" på min Android smartphone?

Som jeg prøver at oprette forbindelse til mine høreapparater med gennem Bluetooth indstillingerne. Jeg vælger LE_R eller LE_L og bliver ved med at få en popop-meddelelse: "En app er påkrævet til at anvende dette apparat". Jeg har allerede en app. Hvorfor får jeg denne meddelelse?
Anvend myPhonak app til at oprette forbindelse mellem høreapparater og appen. Anvisninger gives af appen.
Phonak høreapparater anvender Bluetooth LE (Low Energy) til at oprette forbindelse med myPhonak app. LE_R og LE_L forbindelsen kan kun oprettes gennem myPhonak app. Meddelelsen "En app er påkrævet til at anvende dette apparat" vises, hver gang du prøver at oprette forbindelse til Bluetooth LE gennem Bluetooth indstillingerne. Denne forbindelse etableres ved i stedet at åbne myPhonak app.