Katso ja opi

iPhone

Miten liitän kuulokojeeni iPhone-puhelimeen?

Miten yhdistän ladattavat kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen iPhone-puhelimessa?

Miten yhdistän paristokäyttöiset kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen iPhone-puhelimessa?

Android älypuhelin

Miten liitän kuulokojeeni Android älypuhelimeen?

Miten yhdistän ladattavat kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Miten yhdistän paristokäyttöiset kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Kuulokojeiden lisälaitteet

Kuinka otan käyttöön TV Connector -lisälaitteen?

Kuinka Phonak PartnerMic -lisämikrofonia käytetään?

Kuinka käytän Roger Select -mikrofonia?

myPhonak-sovellus

Miten yhdistän ladattavat kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen iPhone-puhelimessa?

Miten yhdistän ladattavat kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Miten yhdistän paristokäyttöiset kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen iPhone-puhelimessa?

Miten yhdistän paristokäyttöiset kuulokojeeni myPhonak-sovellukseen Android-puhelimessa?

Miten käytän “Minun kuulokojeeni” -osiota myPhonak-sovelluksessa?

myPhonak-sovelluksen Bluetooth-asetusten ongelmatilanteet Android-puhelimissa

Vianetsintä myPhonak-sovelluksen yhteysongelmiin Android-puhelimissa

myPhonak-sovelluksen sijaintipalveluiden vianetsintä Android-puhelimissa

myPhonak-sovelluksen Bluetooth-asetusten vianetsintä iPhone-puhelimissa

myPhonak-sovelluksen liitäntäongelmien vianetsintä iPhone-puhelimissa

Hoito ja puhdistus

Kuuloke korvakäytävässä -kojeet (RIC)

Miten puhdistan RIC-kojeen

Miten sovite vaihdetaan

Miten vaihdan RIC-kojeen CeruShield-vahasuojan

Miten vaihdan RIC-kojeen CeruStop-vahasuojan

Korvantauskojeet (BTE)

Miten puhdistan kojeen, jossa on korvakappale

Miten puhdistan kojeen, jossa on ohutputki

Korvakäytäväkojeet (ITE)

Miten puhdistan yksilöllisen kuulokojeen