Katoaako mukautettu ohjelma, kun asentaa uusimman myPhonak-version?

Katoavatko kaikki mukautetut ohjelmat sovelluksen uusimman version lataamisen ja asentamisen jälkeen?

Mukautetut ohjelmat eivät katoa myPhonakia päivittäessä.
Phonak-kuulokojeissa voi kuitenkin olla enintään 10 mukautettua ohjelmaa.
Huomautus:

• Jos yli kymmenen mukautettua ohjelmaa on luotu, vain enintään kymmentä voi käyttää.
  • Jos yli neljä mukautettua ohjelmaa on luotu samasta perusohjelmasta, näistä ohjelmista pyydetään poistamaan yksi tai useampi, jotta pysytään sallituissa rajoissa.