Katoaako mukautettu ohjelma, kun asentaa uusimman myPhonak-version?

Katoavatko kaikki mukautetut ohjelmat sovelluksen uusimman version lataamisen ja asentamisen jälkeen?

Mukautetut ohjelmat eivät katoa myPhonakia päivittäessä.
Phonak Paradise -kuulokojeiden osalta on kuitenkin kymmenen mukautetun ohjelman rajoitus.
Huomautus:
- Jos yli kymmenen mukautettua ohjelmaa on luotu, vain enintään kymmentä voi käyttää.
- Jos yli neljä mukautettua ohjelmaa on luotu samasta perusohjelmasta, näistä ohjelmista pyydetään poistamaan yksi tai useampi, jotta pysytään sallituissa rajoissa.