Miksi ladattava Phonak-kuulokojeeni ei käynnisty?

Phonak-kuulokoje ei kytkeydy päälle, kun se otetaan laturista. Vihreä käynnistysvalo ei vilku, LED-merkkivalo on sammuksissa ja kuulokojeesta ei kuulu ääntä.
Mahdolliset syyt ja vianetsintä:
  • Automaattisen käynnistyksen asetukset. Jos automaattinen käynnistystoiminto on poistettu käytöstä, kuulokojeet eivät käynnisty automaattisesti, kun ne otetaan laturista. Käynnistä kuulokojeet manuaalisesti painamalla kuulokojeen painikkeen alaosaa 3 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä.
  • Kuulokojeen akku on tyhjentynyt täysin. Kuulokojeet eivät latautuneet, koska laturi ei ollut kytkettynä pistorasiaan oikein tai kuulokojeita ei ollut asetettu oikein laturiin. Aseta ladattava kuulokoje laturiin, joka on kytketty pistorasiaan, ja odota kolme tuntia LED-merkkivalon toiminnasta riippumatta.
  • Kuulokoje on käynnistettävä uudelleen. Paina kuulokojeen painikkeen alaosaa vähintään 15 sekunnin ajan. Aseta kuulokoje pistorasiaan kytkettyyn laturiin ja odota, kunnes merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä. Tämä voi kestää 30 sekuntia. Kuulokojeen pitäisi olla nyt käyttövalmis.
Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.